Måtteservice

Fleksibel løsning – UDEN 3 års binding

Måtteservice gennem Svanerent er en rigtig god løsning til at stoppe skidtet ved døren. I undgår samtidig en lang binding som ved de større måtteleverandører. Vi hjælper gerne og kan tilbyde en fleksibel måtteserviceløsning med 0 kroner i udbetaling og en lav månedlig måtteleje som inkluderer afhentning, skift, vask og levering.

Om måtten:

  • Optager effektivt snavs og fugt i travle indgange
  • Fremragende funktionalitet og den bedste måde til at forhindre, at snavs og fugt spredes i din bygning
  • Tofarvet fibermåtte som effektivt skjuler snavsede fodaftryk
  • Ekstremt slidstærk nylonoverflade i flerfarvede nuancer
  • Baggrundsbelægning af slidstærk nitrilgummi

Måtteservice er en brandgod idé, da det handler om at stoppe skidtet ved døren i stedet for at få både støv, jord, mudder og sand slæbt igennem jeres lokaler. På den måde opnår I, at det er lettere at vedligeholde jeres gulve samt at levetiden forlænges.

Ønsker I en logomåtte eller en måtte med et andet budskab, kan vi lave disse til en skarp pris, og i den størrelse I ønsker det. Det er billigere end du tror og sender et stærkt budskab. Vi tilbyder naturligvis også løbende vask og skift af logomåtter. Måtter med logo er især populære i kontorfællesskaber, hvor man kan benytte måtterne som en hjælpe til at guide besøgende ind af den rette dør.

Vi står naturligvis til rådighed med vejledning omkring valg af måtter.

Ønsker du, at vi skal hjælpe din virksomhed med måtteservice, så kontakt os for et godt tilbud.

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav