Professionel erhvervsrengøring

Vi tilbyder mange former for professionel erhvervsrengøring og services og hjælper hver dag virksomheder, restauranter, caféer, supermarkeder, byggemarkeder, institutioner og det offentlige. Uanset opgave vil udgangspunktet for vores indsats hos dig altid være, at vi er ansvarlige, ordentlige og nærværende.

Vi sikrer dig og dine medarbejdere et rent og sundt arbejdsmiljø samt en præsentabel arbejdsplads, og vi sammensætter den rengøringsindsats der passer præcis til dine behov.

I os får du en samarbejdspartner som ved, hvad der er vigtigt for dig og din virksomhed. For os er dialog og nærvær en forudsætning for en god relation og et godt resultat, og vores dygtige team sørger for at levere topkvalitet.

Effektiv og miljøvenlig

Det er vigtigt for os, at vi passer godt på vores miljø. Med Servicenormens garantimærkning lever vi op til de krav der stilles til blandt andet miljøhensyn. 95% af vores produkter er svanemærkede, og vi benytter doseringsenheder for blandt andet at undgå spild og unødig belastning af naturen. I dag er miljømærkede produkter lige så effektive som de traditionelle produkter – så er valget jo nemt!

"Base Business Bjerringbro har benyttet Svanerent siden april 2020 til rengøring af dels vores Erhvervs- og Udviklingspark, dels vores Uddannelses- og Konferencecenter på i alt ca. 5.000 kvm.
Vi oplever, Svanerent som en professionel samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet samtidig med, at de er meget fleksible og til at stole på. Svanerent’s medarbejder er hurtig blevet en del af huset, og tager selvstændig ansvarlig for opgaverne. Vi har lige fra begyndelsen været meget tilfredse med samarbejdet med Svanerent, og vi anbefaler gerne Svanerent til tilsvarende opgaver.”

Karoline Lynggaard, DirektørBase Business Bjerringbro A/S

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en uforpligtende dialog og lad os sammen finde en løsning der passer til netop jeres virksomhed.
Benyt formularen, så kontakter vi dig med et tilbud inden for 5 dage.

Vi har mange års erfaring

Vi har gennem mange års erfaring oparbejdet en solid know-how som kommer din virksomhed til gode. Fra første dialog er vi en medspiller, for vi ved hvad det betyder, at din virksomhed fremtræder præsentabel og ren, både for de ansatte og de gæster som kommer i virksomheden.

Inden vi starter op hos dig, vil vi i samarbejde gennemgå de behov og ønsker din virksomhed måtte have:

Husk, vi holder det de andre kun lover.

Vi laver en komplet plan for rengøring af din virksomhed
Vi sørger for, at kvaliteten altid lever op til dine krav.
Du får en fast medarbejder til rengøring. I tilfælde af sygdom eller ferie er det den/de samme personer som kommer og afløser.
Medarbejderen er professionelt oplært og kender din virksomhed.
Vi har nogle sikre procedurer for håndtering af alarmer, nøgler, koder med videre. Vi ved hvor vigtigt det er for dig som kunde.
Alle vores assistenter taler dansk, får løn efter overenskomst og har rene straffeattester.

    SERVICENORMENS SYV KRAV

    For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

    Læs mere om de 7 krav