Planteservice i Viborg og omegn

Hvad er det de kan, de der grønne planter?

Ja, hvad kan de ikke, fristes man næsten til at sige. Vi kender alle den følelse man får af at gå en tur i naturen. Man nyder det grønne og kan mærke hvordan skuldrene langsomt sænkes og roen indfinder sig.

Forskning har vist, at planter øger produktionen af glædeshormoner og samtidig renser de luften for støvpartikler og CO2. Forskningen viser også, at personer som befinder sig i et miljø med planter generelt har mindre hovedpine, lavere sygefravær, bedre trivsel og øget produktivitet. Derfor giver det mere end god mening at tænke grønne planter ind i sin hverdag – herunder på arbejdspladsen, hospitaler, plejehjem, institutioner og skoler. Med vores planteservice i Viborg og omegn har du taget et skridt imod den grønne trivsel.

Svanerent’s planteservice

Vi arbejder dagligt på at skabe det perfekte arbejdsmiljø, og for os er grønne planter derfor en naturlig del af vores hverdag og sortiment. Vi vil gerne bidrage til, at alle får så optimalt og sundt et indeklima som muligt.

Grønne planter og et sundt indeklima er et fokuspunkt for mange, og der findes mange analyser og studier af grønne planters effekt. Hvis du har lyst til at læse om flere gavnlige effekter, kan du f.eks. besøge denne side: https://ellisonchair.tamu.edu/health-and-well-being-benefits-of-plants/

Vi har måske ikke mulighed for at gå en tur i løbet af vores arbejdsdag – men hvis vi ikke kan komme til naturen – så kan vi få naturen til at komme til os.

Vi tilbyder forskellige planteserviceløsninger i Viborg og omegn og er klar til at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Vi står for det hele:

  • Levering og opstilling
  • Plantekasser, potter og pyntebark
  • Vanding og pleje efter behov
  • Evt. udskiftning af planter

Planterservice tilbydes til virksomheder i Viborg og omegn.

Planteservice i Viborg og omegn

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav