Gulvbehandlinger

Hvorfor skal du vælge en gulvbehandling?

Gulvbehandlinger giver nyt liv til gulvene i din virksomhed. De fleste gulve bliver matte og triste med tiden. Det har derfor stor betydning for et gulvs samlede levetid, at man benytter præcis de midler, metoder og maskiner der passer til gulvet. Ellers kan man forværre eller ødelægge gulvet. Med de rette produkter opnår man ikke kun at gulvet fremstår rent, men også at det er lettere at holde, og at levetiden forlænges.

Ting du bør være opmærksom på

Vidste du i øvrigt, at hvis du anvender de forkerte midler til at rengøre dit gulv, så bliver det ikke ordentligt rent? Faktisk det stik modsatte. Derudover er der andre tiltag som har en negativ indvirkning på dine gulve. Det kan for eksempel være, at du fejldoserer, glemmer at støvsuge først, vandet har en forkert temperatur eller at du har glemt at vaske dine mopper. Dermed risikerer du at ødelægge både pigmentering og lak.

Er efterbehandling vigtig?

Der er mange ting at tage højde for i forbindelse med gulvbehandlinger. Blandt andet kan valget af efterbehandling afhænge af, hvor meget gulvet benyttes, om gulvet udsættes for tung trafik, hvilket slags gulv der er tale om, og hvor i virksomheden gulvet er.

Et mat og trist gulv er ikke blot en dårlig repræsentant for din virksomhed, men kan også blive en dyr fornøjelse. Derfor betaler det sig at tage en ekspert med på råd, hvis gulvene skal fremstå flotte og præsentable.

Mere om os

Leder du efter flere grunde til at vælge en professionel samarbejdspartner til at varetage gulvbehandlinger i din virksomhed – så kan du evt. læse med her: https://innewsweekly.com/benefits-of-professional-floor-cleaning-services/

Vi renser langt de fleste gulvtyper, og alle afrensninger efterfølges af den plejebehandling som passer præcis til gulvet. Vi bringer nyt liv til dit gulv og servicerer og vedligeholder mange forskellige typer gulv.

Og vi har meget mere at byde ind med i din virksomhed. Vi udfører mange forskellige typer af rengøring https://svanerent.dk/rengoering/ og med vores facility services https://svanerent.dk/facility-service-svanerent-aps/ er du dækket endnu bedre ind.

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav