ESG-rapport

ESG-rapport

Vi er meget glade for, at vi kan præsentere vores første ESG-rapport.

Det har været en spændende proces at udarbejde vores første klimaregnskab og opstille rammerne for de kommende års arbejde. Det har for os, som for mange andre, været en naturlig proces at tage hul på. Når vi ser på de konsekvenser der allerede nu forekommer på grund af klimaforandringer, så bliver det blot endnu mere tydeligt, at det er nødvendigt, at vi alle gør alt hvad vi kan for at ændre udviklingen.

Hvorfor skal vi arbejde med ESG?

Fælles for de 3 elementer er, at de alle handler om at tage ansvar. Når man som virksomhed stiller krav til sig selv, så berører det helt automatisk også det netværk af samarbejdspartnere man har. På den måde skaber vi ringe i vandet og er hver især med til at skabe en bevægelse der bringer nødvendigheden af at arbejde med ESG med sig. Og når vi arbejder med ESG – så er vi med til at forbedre betingelserne for både miljø og mennesker – både nationalt og internationalt. Sammen kommer vi længst.

Der findes rigtig mange gode værktøjer til at strukturere en målrettet arbejdsproces, og vi glæder os til at fortsætte vores.

Du kan læse vores ESG-rapport her: ESG-rapport 2022