Svanerent’s Måtteservice

Vil du sikre dine kunder et positivt førstehåndsindtryk?

Så stop skidtet ved døren med Svanerent’s Måtteservice. På den måde er du sikret et præsentabelt indgangsparti. Hvis de måtter du benytter er af dårlig kvalitet, eller hvis de ikke bliver vasket korrekt eller ofte nok, så vil du opleve at snavs og skidt bliver slæbt med videre ind på jeres gulve. Det giver et unødigt slid som forkorter gulvets levetid væsentligt. Derudover bliver det også vanskeligere at vedligeholde jeres gulve.

Om måtten:

  • Optager effektivt snavs og fugt i travle indgange
  • Fremragende funktionalitet og den bedste måde til at forhindre, at snavs og fugt spredes i din bygning
  • Tofarvet fibermåtte som effektivt skjuler snavsede fodaftryk
  • Ekstremt slidstærk nylonoverflade i flerfarvede nuancer
  • Baggrundsbelægning af slidstærk nitrilgummi

Hvad hvis gulvet i virksomheden trænger til et løft?

Det er altafgørende at vælge den rigtige måtte og behandle den korrekt, når det handler om at forhindre, at få både støv, jord, mudder og sand bliver slæbt igennem jeres lokaler.

Er gulvene blevet triste, og har I brug for at de får et løft, så har vi flere muligheder at byde ind med. Læs mere her: https://svanerent.dk/gulvbehandlinger/

Hos os får I altid en fleksibel måtteserviceløsning med 0 kroner i udbetaling og en lav månedlig måtteleje som inkluderer afhentning, skift, vask og levering.

Hvad med logomåtter?

Logomåtter er en rigtig god måde at tydeliggøre budskaber. Måtter med logo er især populære i kontorfællesskaber, hvor man blandt andet kan benytte måtterne som en hjælp til at guide besøgende ind af den rette dør.

Ønsker I en logomåtte eller en måtte med et andet budskab, kan vi lave disse til en skarp pris, og i den størrelse I ønsker det. Det er billigere end du tror.

Vi står naturligvis altid til rådighed med vejledning omkring valg af måtter.

Ønsker du, at vi skal hjælpe din virksomhed med måtteservice, eller har du spørgsmål, så kontakt os for et godt tilbud.

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav