Samtykke til  nyhedsbrev

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev accepterer du disse vilkår.

 

Aftalepart

Denne aftale indgås med:
Svanerent ApS
Granvej 2
8800 Viborg
Tlf. 8818 5800
www.svanerent.dk

Svanerent ApS kan lejlighedsvis ændre disse vilkår. Hvis du fortsætter med at abonnere på og modtage nyhedsbreve, betragtes det som accept af de ændrede vilkår og betingelser for Svanerent ApS’ nyhedsbreve. Vi vil dog altid orientere om eventuelle ændringer i vilkårene.

Tilmelding

I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbreve anvender vi alene navn og e-mail adresse. Herudover registrerer vi ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Brug af din e-mailadresse – indsamling af oplysninger

Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbreve, herunder om nyhedsbreve åbnes.

Opbevaring af dine oplysninger

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter (bl.a MailChimp) har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktoplysninger vi har registreret om dig opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Afmelding af nyhedsbrev

Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbreve via linket, som findes i bunden af de nyhedsbreve du modtager fra os.

Efter afmelding af nyhedsbreve modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig.

Vi kan fra andre sammenhænge have dine oplysninger. Disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

Rettelse af oplysninger

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre disse ved at kontakte os på mail@svanerent.dk
Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, jf. ovenfor.