Professionel erhvervsrengøring

De fleste af os tilbringer rigtig mange timer på vores arbejdsplads. Derfor er rengøringsstandarden af stor betydning. Både vores fysiske og psykiske helbred påvirkes af de lokaler vi befinder os i, og her gør professionel erhvervsrengøring en afgørende forskel.

Hvilke fordele opnår I, når I vælger Svanerent som samarbejdspartner?

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en seriøs og erfaren samarbejdspartner – blandt andet opnår I:

Bedre indeklima

Ophobning af støv kan forårsage irritation af øjne, næse og hals og medføre hovedpine. Det er vigtigt at have fokus på de elementer som bidrager til støv og medfører dårlig luftkvalitet. Vi har altid øje for detaljen og ved præcis hvor der bør sættes ind.

Sikkert arbejdsmiljø

Bakterier findes alle steder, men de trives især hvor der er mange mennesker. Vi er eksperter i desinfektion og har overblik over alle relevante kontaktpunkter der kan udgøre en smitterisiko.

Positivt helhedsindtryk

Hvad synes du om at træde ind i en butik eller virksomhed, hvor der ikke er ordentligt rent? Er det et sted du har lyst til at komme igen eller købe noget hos? Nej vel! Vis dine kunder, at hos jer er der orden i sagerne og fokus på ordentlighed og renlighed. Det betaler sig at have en præsentabel forretning.

Øget trivsel

Det miljø du befinder dig i påvirker selvfølgelig dit velvære. Befinder du dig i lokaler som bliver rengjort ordentligt, så øger det både trivsel og produktivitet. Vil du gøre noget ekstra for at skabe en god arbejdsplads, så kan du overveje at benytte dig af vores planteservice. Du kan her læse mere om, hvorfor det er en god ide https://svanerent.dk/facility-service-svanerent-aps/planteservice-i-viborg-og-omegn/

Hvor gør vi en forskel?

Vi tilbyder mange former for professionel erhvervsrengøring og services og hjælper hver dag virksomheder, restauranter, caféer, supermarkeder, byggemarkeder, boligforeninger, institutioner og det offentlige.

Hvad får I?

Uanset opgave vil udgangspunktet for vores indsats hos jer altid være, at vi er ansvarlige, ordentlige og nærværende. Med os får I en samarbejdspartner som ved, hvad der er vigtigt for jeres virksomhed. For os er dialog og nærvær en forudsætning for en god relation og et godt resultat, og vores dygtige team sørger for at levere topkvalitet.

Hvad mener andre?

I denne artikel kan du læse mere om fordelene ved professionel erhvervsrengøring https://www.luceoffice.sg/blog-article/professional-commercial-cleaning-services

Effektiv og miljøvenlig

Det er vigtigt for os, at vi passer godt på vores miljø. Med Servicenormens garantimærkning lever vi op til de krav der stilles til blandt andet miljøhensyn. 95% af vores produkter er svanemærkede, og vi benytter doseringsenheder for blandt andet at undgå spild og unødig belastning af naturen. I dag er miljømærkede produkter lige så effektive som de traditionelle produkter – så er valget jo nemt!

Professionel erhvervsrengøring
Professionel erhvervsrengøring
Professionel erhvervsrengøring

"Base Business Bjerringbro har benyttet Svanerent siden april 2020 til rengøring af dels vores Erhvervs- og Udviklingspark, dels vores Uddannelses- og Konferencecenter på i alt ca. 5.000 kvm.
Vi oplever, Svanerent som en professionel samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet samtidig med, at de er meget fleksible og til at stole på. Svanerent’s medarbejder er hurtig blevet en del af huset, og tager selvstændig ansvarlig for opgaverne. Vi har lige fra begyndelsen været meget tilfredse med samarbejdet med Svanerent, og vi anbefaler gerne Svanerent til tilsvarende opgaver.”

Karoline Lynggaard, DirektørBase Business Bjerringbro A/S

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for en uforpligtende dialog og lad os sammen finde en løsning der passer til netop jeres virksomhed.
Benyt formularen, så kontakter vi dig med et tilbud inden for 5 dage.

Vi har mange års erfaring

Vi har gennem mange års erfaring oparbejdet en solid know-how som kommer din virksomhed til gode. Fra første dialog er vi en medspiller, for vi ved hvad det betyder, at din virksomhed fremtræder præsentabel og ren, både for de ansatte og de gæster som kommer i virksomheden.

Inden vi starter op hos dig, vil vi i samarbejde gennemgå de behov og ønsker din virksomhed måtte have:

Husk, vi holder det de andre kun lover.

Vi laver en komplet plan for rengøring af din virksomhed
Vi sørger for, at kvaliteten altid lever op til dine krav.
Du får en fast medarbejder til rengøring. I tilfælde af sygdom eller ferie er det den/de samme personer som kommer og afløser.
Medarbejderen er professionelt oplært og kender din virksomhed.
Vi har nogle sikre procedurer for håndtering af alarmer, nøgler, koder med videre. Vi ved hvor vigtigt det er for dig som kunde.
Alle vores assistenter taler dansk, får løn efter overenskomst og har rene straffeattester.

    SERVICENORMENS SYV KRAV

    For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

    Læs mere om de 7 krav