Effektiv og professionel vinduespolering

En forskel der er til at få øje på

Vinduespolering

Vi brænder for at gøre en forskel for din virksomhed, og en af vores spidskompetencer er at sikre et godt førstehåndsindtryk.

Vi tilbyder vinduespolering til virksomheder, hvor vi kommer i faste intervaller og holder vinduerne pæne og rene, samt i forbindelse med for eksempel slutrengøring af lejligheder, huse eller store byggeprojekter.

Vi varetager mange forskellige indsatsområder hos virksomheder, detailbutikker, hoteller, konferencecentre, restauranter, caféer og det offentlige.

Her tager vi os blandt andet af:

  • Udvendig vinduespolering
  • Indvendig vinduespolering
  • Facaderens
  • Afrensning af glas for blandt andet klistermærker og røg
  • Afrensning efter håndværker og maler

Vi pudser både vinduer på konventionel vis samt med rentvandsanlæg.

Ved polering med rentvandsanlæg pudses vinduer i op til 20 meters højde. Ved større højder benyttes lift eller kran. Vi kan ligeledes pudse vinduer med et indvendigt rentvandsanlæg i op til 12 meters højde. Det indvendige rentvandsanlæg spilder intet vand og er derudover meget miljøvenlig i forhold til vandforbruget.

Oftest er rentvandsanlægget en rigtig god løsning, da også rammerne vaskes med, og samtidig kan vi oftest tilbyde dette til en billigere pris, end hvad kunden normalt betaler. Der kan dog forekomme små pletter på vinduerne efterfølgende, så skal vinduerne stå helt skinnende rene, så anbefaler vi vinduespolering på gammeldags manér.

Vi tilbyder vinduespolering i det meste af Midtjylland

Facaderens

Som tillæg til vinduespolering tilbyder vi også facaderens. Vi renholder facaden hos mange af vores kunder og sørger løbende for, at hele virksomheden præsenteres som ønsket. Mange virksomheder får kun pudset glasset imens karme/rammer/facade er klistret ind i spindelvæv. Det behøver måske ikke at blive rengjort i samme interval, men lad os sammen finde en løsning der passer til jer.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt Dan Bjerregaard her

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav