Kontorrengøring

Kontorrengøring er vores kerneforretning, og her gør vi en forskel i både små og store kontormiljøer.

 

Vi holder hver dag 10.000-vis af kontor-kvadratmeter rene og pæne, og vi ved hvad der kræves for at udføre et godt stykke arbejde. Det skal gøres ordentligt og effektivt og med stor hensyntagen til vore kunders specielle ønsker. Også når det vedrører arbejdstidspunkter og opgaver.

For os er vores medarbejdere vores vigtigste aktiv. Det er de sikkert også for dig. Derfor er det vigtigt, at du skaber det bedst mulige arbejdsmiljø.

Sørg altid for at holde støv og snavs på et passende lavt niveau, så det ikke bliver en kilde til forurening af indeluften. Et dårligt indeklima skaber mistrivsel for dig og dine medarbejdere. Konsekvenserne kan være både hovedpine, træthed, irritation og nedsat effektivitet.

Mange års erfaring med netop rengøring af kontormiljøer giver os rig mulighed for at rådgive vores kunder i forhold til den mest optimale løsning for den specifikke virksomhed.

Vil du have et perfekt og professionelt afsæt for et godt indeklima, så finder vi den rette løsning sammen med dig.

Professionel erhvervsrengøring

Vi har gennem mange år benyttet Svanerent.
De har styr på tingene, og formår selv at justere på, hvad der skal laves, så kontoret fremstår rent og pænt.
Samtidig er de fleksible og klarer opgaven udenfor kontortid.
De bedste anbefalinger herfra.

BDO, ViborgLone Siig

Nøglen til konkurrencedygtige priser ligger hos os i at lave den helt rigtige rengøringsplan, følge den op med den rigtige medarbejder og efterleve vores værdier om at være ansvarlige, ordentlige og nærværende. Det behøver ikke at være så svært, det skal bare sættes i system.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller tilbud på rengøring i din virksomhed

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav