Kontorrengøring

Kontorrengøring er vores kerneforretning, og her gør vi en forskel i både små og store kontormiljøer.

 

Vi holder hver dag 10.000-vis af kontor-kvadratmeter rene og pæne, og vi ved hvad der kræves for at udføre et godt stykke arbejde. Det skal gøres ordentligt og effektivt og med stor hensyntagen til vores kunders ønsker.

For os er vores medarbejdere vores vigtigste aktiv. Det er de sikkert også for dig. Derfor er det vigtigt, at du skaber det bedst mulige arbejdsmiljø.

Sørg altid for at holde støv og snavs på så lavt et niveau som muligt, så det ikke bliver en kilde til forurening af indeluften. Et dårligt indeklima skaber mistrivsel for dig og dine medarbejdere. Konsekvenserne kan være både hovedpine, træthed, irritation og nedsat effektivitet. Det samme kan blive tilfældet, hvis du ikke anvender miljøvenlige produkter.

Der er rigtig mange områder hvor der samler sig støv og skidt, men ikke alle er til at få øje på. Mange virksomheder har højt til loftet og forskellige installationer i højden. Det er vigtigt at skabe sig det fulde overblik over støvkilderne, hvis man vil have et sundt kontormiljø. Vi tager os gerne af rengøring i højden. Det kan du læse mere om her: https://svanerent.dk/hoejderengoering/

Der er mange tiltag som tilsammen bidrager til et godt indeklima. I en travl hverdag glemmer man måske at lufte ud. Man tænker måske heller ikke over, at der er stor forskel på hvilke produkter der anvendes til forskellige rengøringsopgaver. Og har du husket at tænke grønt ind i din virksomhed?

Mange års erfaring med netop rengøring af kontormiljøer giver os rig mulighed for at rådgive vores kunder i forhold til den mest optimale løsning for den specifikke virksomhed.

Vil du have et perfekt og professionelt afsæt for et godt indeklima, så finder vi den rette løsning sammen med dig.

Kontorrengøring

Vi har gennem mange år benyttet Svanerent.
De har styr på tingene, og formår selv at justere på, hvad der skal laves, så kontoret fremstår rent og pænt.
Samtidig er de fleksible og klarer opgaven udenfor kontortid.
De bedste anbefalinger herfra.

BDO, ViborgLone Siig

Nøglen til konkurrencedygtige priser ligger hos os i at lave den helt rigtige rengøringsplan, følge den op med den rigtige medarbejder og efterleve vores værdier om at være ansvarlige, ordentlige og nærværende. Det behøver ikke at være så svært, det skal bare sættes i system.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller tilbud på rengøring i din virksomhed

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav