Hvad siger vores kunder om os?

Udtalelser

Vi er meget glade for vores kunders udtalelser, men de er ikke kun vigtige for os. De er også vigtige for dig, da de fortæller dig om, hvad du kan forvente som kunde hos os.

Svanerent kender vi for:
Lette at kommunikere med, stor fleksibilitet og god kvalitet. Svanerent reagerer altid prompte, når vi henvender os, og hvis der lige skal svinges en ekstra kost/klud, bliver det gjort med det samme.

Karin Sigaard Indehaver & FysioterapeutBenefit Viborg

Super service og et højt bundniveau. Vi har siden 2015 samarbejdet med Svanerent. De sørger for rengøring og vinduespolering af alle vores huse. Vi sætter stor pris på deres fleksibilitet, effektivitet og den kvalitet de leverer.

Marc Sivebæk, Adm. direktørVestergaard Huse

Vi benytter rengørings firmaet Svanerent, til vores forskellige opgaver vedr. rengøring i dagligdagen. Opgaverne omfatter bl.a. slutrengøring af byggerier, rengøring efter håndværkere i diverse flyttelejligheder hos boligselskaber, samt private udlejere, alm. Rengøring af kontorer, samt hos private kunder.
Det er en fordel, at det er et fast hold fra svanerent, der gør rent hos os. Vi kender hinanden, og de har virkelig taget ansvar. Ikke mindst den tilsynsførende, Jesper, som står for koordineringen.
De udfører deres arbejde professionelt, og overholder altid deres aftaler, tidsplaner samt de kriterier, som der er for hver enkelt opgave. Succeskriterium: Gensidig tillid og en god løbende dialog.

Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S

For os hos FysioDanmark Viborg, er Svanerent ikke bare et rengøringsfirma. Det er en del af vores firma. Mindre opgaver, der ikke er en del af aftalen, bliver alligevel løst uden vi behøver at bede om det. Svanerent giver os mere frihed i hverdagen, til at være fysioterapeuter.

Indehaver Fysioterapeut, Cert MDT, Thomas Holme AstrupFysioDanmark Viborg

RC Beton A/S kan varmt anbefale et samarbejde med Svanerent!
Servicen og kommunikationen er fin, firmaet holder orden i deres ting.
Har man et specielt ønske, ja så klarer de selvfølgelig straks det.

Lisbeth Birk, DirektørRC Beton

Naturvidenskabernes Hus er glade for samarbejdet med Svanerent, idet de er pålidelige, fleksible og aldrig bange for en udfordring. Selvom tingene til tider går stærkt, og der er mange ændringer, møder vi altid en god vilje til at imødekomme vores ønsker og krav.

Liselotte Espersen, Administrativ koordinatorNaturvidenskabernes Hus

Vi bruger Svanerent til rengøring af kantine og kontor, og vi sætter pris på den effektive og hurtige service vi får.
Der er aldrig langt fra henvendelse til handling, og det sker i en uhøjtidelig tone og atmosfære.

Lars HenriksenDLT-Group A/S

Inventa A/S kan varmt anbefale et samarbejde med Svanerent.
Altid god dialog, meget fleksibel og dygtige smilende assistenter.

Pia Damkjær, ControllerInventa A/S

Vi har gennem mange år benyttet Svanerent.
De har styr på tingene, og formår selv at justere på, hvad der skal laves, så kontoret fremstår rent og pænt.
Samtidig er de fleksible og klarer opgaven udenfor kontortid.
De bedste anbefalinger herfra.

LONE SIIGBDO, Viborg

"Base Business Bjerringbro har benyttet Svanerent siden april 2020 til rengøring af dels vores Erhvervs- og Udviklingspark, dels vores Uddannelses- og Konferencecenter på i alt ca. 5.000 kvm.
Vi oplever, Svanerent som en professionel samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet samtidig med, at de er meget fleksible og til at stole på. Svanerent’s medarbejder er hurtig blevet en del af huset, og tager selvstændig ansvarlig for opgaverne. Vi har lige fra begyndelsen været meget tilfredse med samarbejdet med Svanerent, og vi anbefaler gerne Svanerent til tilsvarende opgaver.

Karoline Lynggaard, DirektørBase Business Bjerringbro A/S

Vi kan varmt anbefale Svanerent som altid står inde for en professionel tilgang til opgaver og opfølgning. Arbejdet er altid veludført, og vi oplever en super service og dialog.

Lasse Lauritsen, KøbmandMeny, Sct. Mathias Centret, Viborg