Rengøring

Rengøring er ikke kun et spørgsmål om kvalitet - det er også en tillidssag og et samarbejde

Rengøring

Høj kvalitet & professionelt team 

Vi rengør dagligt 10.000-vis af kontorkvadratmeter og kan uden at blinke kalde os specialister på området.

Vi tilbyder rengøring og serviceydelser til en bred vifte af brancher – både til det private erhvervsliv og til det offentlige. Vores medarbejdere er naturligvis ansat på overenskomst.

Vi ved, hvor vigtig din virksomhed er for dig! 

Du vil altid opleve at få tilknyttet en fast assistent samt en kontaktperson som er medejer af Svanerent. På den måde skabes der tillid og nærvær samtidig med, at vi sikrer et ensartet resultat. Det er den måde vi helst vil arbejde på.

Det er vigtigt for os, at du ved hvem vi er – også selvom vi måske gør rent når du ikke er til stede. Du skal vide, at vi holder hvad vi lover, og at vi passer rigtig godt på din virksomhed.

Med Svanerent som samarbejdspartner ved du, at din virksomhed er i trygge hænder.

Vores værdier er den røde tråd i alt det vi foretager os!

ANSVARLIG

Vi tager hver især ejerskab over de opgaver vi får stillet. Vi tager et socialt ansvar ved at rumme forskelligheder og give plads til medarbejdere på kanten af arbejdsmarkedet. Vi tager ansvar for at udvikle og støtte projekter lokalt. Vi passer på vores miljø.

ORDENTLIG

Vi har ordnede forhold og efterlever Servicenormen. Vi taler pænt til hinanden. Vi leverer et ordentligt stykke arbejde, som vi kan stå inde for og være stolte af. Vi leverer den aftalte kvalitet til kunden – hver dag.

NÆRVÆRENDE

Vi er tæt på vores kunder, og de skal opleve, at vi er der for at hjælpe dem og lette deres dagligdag. Vi har kort afstand fra ejer til medarbejder hvilket betyder, at man altid kan komme til sin leder, hvis man har behov for det.

Nøglen til konkurrencedygtige priser ligger hos os i at lave den helt rigtige  rengøringsplan, følge den op med den rigtige medarbejder og efterleve vores værdier om at være ansvarlige, ordentlige og nærværende. Det behøver ikke at være så svært, det skal bare sættes i system.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller tilbud på rengøring i din virksomhed

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav