Klinikrengøring

Vi har specialiseret os i klinikrengøring, og derfor er en stor del af vores kunder i dag i denne branche. Vi har stor erfaring med rengøring hos alt fra fysioterapeuter til lægehuse og speciallæger med strenge krav til kvalitet og rengøring efter bestemte hygiejneniveauer. Vi anvender forskellige systemer, alt efter hvilke behov der er hos den enkelte kunde. For eksempel kan der med fordel anvendes engangsklude og engangsmopper, når der foretages rengøring efter hygiejneniveau 5. Dette eliminerer risikoen for smittespredning og sikrer et højt hygiejneniveau.

Tilbud indenfor klinikrengøring:

  • Rengøring af tandlægeklinikker
  • Rengøring af lægeklinikker
  • Rengøring hos speciallæger
  • Rengøring hos fysioterapeuter

Læs udtalelser fra nogle af vores kunder

For os hos FysioDanmark Viborg, er Svanerent ikke bare et rengøringsfirma. Det er en del af vores firma. Mindre opgaver, der ikke er en del af aftalen, bliver alligevel løst uden vi behøver at bede om det. Svanerent giver os mere frihed i hverdagen, til at være fysioterapeuter.

Med venlig hilsen

Indehaver Fysioterapeut, Cert MDT, Thomas Holme AstrupFysioDanmark Viborg

Nøglen til konkurrencedygtige priser ligger hos os i at lave den helt rigtige rengøringsplan, følge den op med den rigtige medarbejder og efterleve vores værdier om at være ansvarlige, ordentlige og nærværende. Det behøver ikke at være så svært, det skal bare sættes i system.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller tilbud på rengøring i din virksomhed

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav