Ansvarlige, ordentlige og nærværende

Vores værdier er afsættet for alt det vi foretager os

Om os

Kendt for kvalitet

Svanerent ønsker at være kendt for at levere kvalitetsrengøring. Vi er særdeles bevidste omkring vores værdier og vigtigheden af nærvær, kommunikation og ordentlighed, både overfor vores kunder og medarbejdere.

Vi vil gøre vores bedste hver dag – tæt på og professionelt!

  • Vi tager ansvar for, at vores kunder er tilfredse med det vi leverer.
  • Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Det er vores ansvar, at de trives og udvikles, og kompetenceudvikling er derfor en naturlig del af vores hverdag.
  • Vi vil være med til at løfte vores lokalområde. Vi støtter lokalt, da det er vigtigt for os at være med til at sikre vækst og holde fokus på de gode værdier.
  • Vi værner om vores miljø ved brug af svanemærkede produkter og løbende opdatering af arbejdsprocesser.
  • Der skal altid være ordnede forhold – 3F overenskomst (se rapport) 

Vi dækker det meste af Midtjylland og udvider løbende. Vil I vide mere om, hvad vi kan gøre for jer, så kontakt os gerne – vi er klar til at hjælpe!

 

For os er det vigtigt at have fokus på vores lokalområde. Der er så mange gode arrangementer og ildsjæle at bakke op om, og det er altid en fornøjelse at være med til at skabe oplevelser og sætte Viborg endnu mere fast på Danmarkskortet.

Hør hvad der motiverer Dan Bjerregaard , hvilke værdier og visioner han har, og hvad Svanerent står for.

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav