Butiksrengøring

Rengøring i detailhandlen

Vi er specialister i rengøring af byggemarkeder, butikscentre og supermarkeder. Her er der ofte meget specifikke og strenge krav til rengøringen. Især når det drejer som om salg af fødevarer.

Ud over at bidrage til en høj hygiejnestandard sikrer vores erfaring og effektive systemer, at alt fremstår indbydende og præsentabelt, og at dine kunder dermed får en god købsoplevelse. Hvis din butik ikke er indbydende og ren, så finder kunderne et andet sted at handle.

Hvad får du hos os?

Rengøring hos disse større butikker varetages ofte af store rengøringsselskaber, hvor der er stor afstand fra ledelsen til medarbejderen på gulvet. Her gør vi en stor forskel. Vi har kort afstand til både kunden og medarbejderen, og vi lytter til alle parter i virksomheden. Det sikrer, at vi kan udføre vores rengøringsarbejde til stor tilfredshed for den samlede virksomhed.

Hvad siger vores kunder?

Vi udfører rengøring i en lang række byggemarkeder og supermarkeder for en bred vifte af landsdækkende kæder, og vi har blandt andet en regionsaftale med en af de førende kæder herhjemme.

Se også udtalelser fra vores kunder.

butiksrengøring

”Vi kan varmt anbefale Svanerent som altid står inde for en professionel tilgang til opgaver og opfølgning. Arbejdet er altid veludført, og vi oplever en super service og dialog.”

Lasse LauritsenKøbmand
Udtalelser

Nøgleord hos Svanerent

ORDENTLIGHED

Ordentlighed er et nøgleord hos Svanerent og derfor er vi også godkendt efter servicenormen. Alle medarbejdere taler dansk, får løn efter overenskomst og har rene straffeattester. Herudover er vi godkendt efter servicenormens strenge krav som er med til at understege vores vilje til at gøre en forskel i vores branche.

KVALITET

Vores succes er skabt ved at levere kvalitet hos vores kunder. Vi sikrer kvaliteten ved at udføre kontroller, lave grundige oplæringer og ved at have dialog med vores kunder. Langt den største del af vores kunder kommer til os gennem anbefalinger og vi lever kort sagt af at levere kvalitet.

EFFEKTIVITET

Hvis ikke vi er effektive kan vi ikke konkurrere, og vi har mange års erfaring i at planlægge klinikrengøring. Alle opgaver planlægges i vores online styringssystem, hvor opgaverne kommer frem på medarbejdernes telefon og de registrerer herigennem tid, varebestilling med videre.

Nøglen til konkurrencedygtige priser ligger hos os i at lave den helt rigtige rengøringsplan, følge den op med den rigtige medarbejder og efterleve vores værdier om at være ansvarlige, ordentlige og nærværende. Det behøver ikke at være så svært, det skal bare sættes i system.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller tilbud på rengøring i din virksomhed

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav