Facility services

Saml dine opgaver ét sted - og spar tid og penge

Facility Services

Facility services er til for at spare vores kunder tid i en travl hverdag. En stigende andel af vores kunder efterspørger, at vi varetager flere opgaver end vores primære ydelser, rengøring og vinduespolering. Og her er det rigtig meget, som vi kan hjælpe med!

 

Eksempler på Facility Services:

Et eksempel: Vi kommer og gør rent, vi vander blomsterne og kunden sparer den dyre eksterne planteservice eller den lige så dyre udskiftning af planter, fordi de bliver glemt. Vi fylder toiletpapir, håndsæbe og håndpapir op. Vi holder øje med hvor meget der er på lager, og assistenten bestiller via vores APP det der mangler. Det leverer vi sammen med de klude, som vi alligevel skal forbi med. Vi vasker og udskifter i samme ombæring kundens viskestykker, karklude og håndklæder fra gæstetoilettet.

Kunden betaler ikke for, at vi fylder papirvarer mv. op. Vi bestiller det rigtige hjem, og vi leverer det. Det sparer en masse tid, bøvl og penge.

Ingen ansatte som brokker sig over at der mangler sæbe, eller at håndrensen er forkert. Ingen medarbejdere der skal bestille noget hjem, forholde sig til fragtudgifter og leveringstid eller som skal afsted for at hente varerne. Der er MANGE penge at spare her. Samtidig køber vi billigt ind, fordi vi har egen grossistvirksomhed og leverer til rigtig mange virksomheder.

Måske ønsker I også hjælp i jeres kantine, hjælp til at anrette frokost, rydde op og sætte opvaskeren i gang. Eller også vil I gerne have persienner vasket, gulvet renset eller givet polish. Vi skræddersyr løsningen ud fra jeres behov og letter jeres hverdag med en Facility Service løsning som er 100% tilpasset jeres virksomhed. Så kan I koncentrere jer om det I er eksperter i.

Svanerent, det naturlige valg !

Tag kontakt til Dan Bjerregaard for en uforpligtende snak omkring jeres behov og få en fast pris på opgaven.

Forside

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav