Planteservice

Ønsker I planteservice i jeres virksomhed?

Vi tilbyder forskellige planteserviceløsninger og har en ekspert i planter ansat. Derfor kan vi skræddersy de rigtige løsninger for vores kunder.

Der kan ofte være god forretning i at lade os varetage opgaven. Som rengøringsfirma kommer vi i virksomheden i forvejen, og der findes mange selvvandingskrukker som gør opgaven let og overskuelig. Du skal altså ikke betale en gartner for at vande blomster.

Vi står for det hele. Vi kommer med potter, plantekasser, planter, pyntebark og så videre. Vi sætter det hele op og står for den løbende pasning og eventuel udskiftning af planter. Som kunde har du 0 kroner i udbetaling, meget kort opsigelse og kun en løbende månedlig betaling.

Planterservice tilbydes her:

Viborg, Bjerringbro, Kjellerup, Silkeborg, Stoholm, Skive, Holstebro, Struer, Herning, Karup, Sunds,  Ikast, Aars med videre.

Vi udfører arbejde i det meste af Region Midtjylland, så kontakt os hvis du mangler et rengøringsselskab som kan varetage en bred vifte af opgaver for jer.

Udover planterservice tilbyder vi en række forskellige services som fx. rengøring, vinduespolering, måtteservice, hjælp i kantinen, gulvbehandlinger, persiennevask, tæpperens og facaderens. Vask og udskiftning af viskestykker, håndklæder mv. samt opsyn med lagerbeholdningen af aftørringspapir, håndsæbe, håndrens, opvasketabs mv. Vi bestiller og leverer det der mangler. Det er fullservice, og det sparer vores kunder for en masse tid, fejlbestillinger og et stort antal leverandører.

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav