Håndværkerrengøring

Rengøring under og efter nybyggeri eller renovation kræver både overblik og ekspertise. Vi har en hel afdeling i Svanerent som udelukkende beskæftiger sig med håndværkerrengøring. Det er typisk rengøring for malerfirmaer, byggefirmaer og lignende hvor vi tager vi os af f.eks. huse, boligblokke, erhvervsmål mm.

Normalt tager vi rengøring af disse over 2 omgange. Den første rengøring planlægges typisk før gennemgang af bygherre. Der sørger vi for at fjerne pap, støvsuge samt en let aftørring af inventar. Den anden rengøring er slutrengøringen, hvor vi rengør alt inkl. vinduer inden aflevering.

Vi arbejder med disse opgaver hver eneste dag, så vi ved, at vi skal være fleksible og klar til at levere en hurtig og topprofessionel service, også når tiden er knap.

Vores kernekompetencer indenfor håndværkerrengøring er:

  • Grovrengøring
  • Løbende rengøring af byggeplads
  • Rengøring af skurvogne
  • Pudsning af vinduer
  • Afrensning af vinduer
  • Flytterengøring
  • Slutrengøring
  • Lejlighedsrengøring
  • Trappevask
  • Ejendomsservice

Via et godt overblik, erfaring og en god dialog finder vi altid det niveau som den enkelte byggeleder/kunde ønsker. Der er stor forskel på hvordan rengøringen skal være i en skurvogn i januar i forhold til slutrengøringen i et nybygget hus. Vores ekspertise ligger i at forstå hvad kunden ønsker og levere det ønskede niveau.

Vi er vant til at håndtere mange opgaver på en gang og har stor erfaring med alt fra 50-20.000 m2. Det betaler sig at vælge en erfaren samarbejdspartner, og vi sørger altid for en flot og professionel afslutning på jeres projekt.

Håndværkerrengøring

Super service og et højt bundniveau. Vi har siden 2015 samarbejdet med Svanerent. De sørger for rengøring og vinduespolering af alle vores huse. Vi sætter stor pris på deres fleksibilitet, effektivitet og den kvalitet de leverer.

Vestergaard HuseMarc Sivebæk, Adm. direktør

Nøglen til konkurrencedygtige priser ligger hos os i at lave den helt rigtige rengøringsplan, følge den op med den rigtige medarbejder og efterleve vores værdier om at være ansvarlige, ordentlige og nærværende. Det behøver ikke at være så svært, det skal bare sættes i system.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller tilbud på rengøring i din virksomhed

SERVICENORMENS SYV KRAV

For at en servicevirksomhed kan få lov at bære Servicenormens mærke, kræver det, at der i orden tingene. Servicevirksomhederne skal i alt leve op til syv krav. Svanerent lever selvfølgelig op til de 7 krav.

Læs mere om de 7 krav