Kontakt Svanerent

Kontakt Svanerent hvis I vil vide mere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed, eller hvis I har spørgsmål til vores ydelser.

Der er mange muligheder for at sammensætte en rengøringsløsning. Fælles for dem alle er, at vi sammensætter dem ud fra jeres ønsker og behov. Om I vil benytte jer er én eller flere ydelser – det er selvfølgelig helt op til jer. Vores mål vil altid være at gøre jeres hverdag lettere, jeres arbejdsplads sundere og at levere topkvalitet – hver dag!

Dan Bjerregaard
Salg og indkøb

Lena Winsløv Lundbek
Content Manager

Jesper Lauritsen
Rengøring og vinduespolering

Sabina Jeppesen
HR

Henrik Andersen
Administration og Drift

Jesper Skov
Vinduespolering

Hvad skal I huske, når I vælger et rengøringsfirma?

At vælge et rengøringsfirma handler først og fremmest om tillid. I skal vide, at I kan stole på de personer, som I inviterer indenfor i jeres virksomhed. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at det firma I vælger som samarbejdspartner har sit afsæt i nogle ordentlige værdier, og at de aftaler der laves bliver overholdt.

Vi ved hvad der er vigtigt for jer – og vi passer godt på jeres virksomhed! Hos os er åbenhed og dialog en forudsætning for et godt resultat, og både vi og vores medarbejdere følger vores værdier om at være ansvarlige, ordentlige og nærværende.

Vi overholder naturligvis servicenormens krav, som I kan læse mere om her: https://xn--serisservice-yjb.dk/om-servicenormen/

I kan også læse, hvad nogle af vores kunder siger om os: https://svanerent.dk/udtalelser/

En del af det at være et ansvarligt rengøringsfirma indebærer også at have en ansvarlig miljøpolitik. Her skal alt tænkes ind, så der både er et bredt fokus på vores medarbejderes trivsel og sikkerhed, men også i forhold til miljøet og de produkter vi anvender i vores dagligdag. Vil du lære mere om vores fokuspunkter – så finder du dem her: https://svanerent.dk/miljoepolitik/

Kontakt

Svanerent ApS
Granvej 2
8800 Viborg
Telefon: 88 18 58 00
E-mail: mail@svanerent.dk